T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie mobile Android si iOS special creata pentru a facilita procesul de donare catre o asociatie umanitara ce ajuta copiii si adultii cu malformatii grave.

Prin intermediul acesteia, oamenii pot afla mai usor de campaniile si proiectele dedicate persoanelor cu probleme de sanatate si au posibilitatea de a-i sprijini financiar pe toti cei care intampina dificultati in tratarea afectiunilor cu care sunt diagnosticati. In cadrul sistemului sunt listate cazurile pentru care este valabil procesul de donare, pentru fiecare caz in parte fiind afisata suma de bani stransa pana in momentul prezent si suma totala de care este nevoie pentru tratament.

Orice caz beneficiaza de o pagina distincta unde este detaliata povestea pacientului si sunt afisate numele acestuia, fotografii, informatii cu privire la perioada de inceput si de sfarsit a campaniei pentru strangerea de fonduri, lista de donatii, suma economisita si update-uri pe zile cu privire la starea de sanatate, procedurile sau tratamentele efectuate de pacient. Cazurile care sunt foarte aproape de strangerea sumei de bani necesare sunt evidentiate printr-o eticheta semnalizatoare.

Donatiile pot fi efectuate foarte usor, prin salvarea cardului in contul creat si apasarea unui singur buton pentru donare. Cazurile pot fi adaugate la favorite, prin selectarea icon-ului sau in baza actiunii de donare, astfel incat utilizatorului sa ii fie usor sa urmareasca evolutia pacientului. De asemenea, aplicatia ofera posibilitatea de setare a platilor recurente, iar in acest mod se poate dona in fiecare luna o anumita suma de bani, pana expira valabilitatea cazului. Banii se retrag automat de pe cardul salvat in cont.

Sistemul ofera transparenta totala referitor la folosirea resurselor financiare, utilizatorii sunt adaugati in timp real pe lista donatorilor unde sunt afisate numele acestora si suma donata, si pot vizualiza oricand documentele aferente unui anumit caz, cum ar fi facturi sau ordine de plata.

Specificatii Tehnice:

 1. Sistem de conturi cu autentificare si inregistrare
 2. Autentificare/inregistrare prin intermediul Facebook
 3. Design personalizat
 4. Sistem de retinere a cardului pentru platile viitoare
 5. Pagina dedicata pentru fiecare caz ce include denumire (nume copil/adult), poza, descriere, suma de bani primita, update-uri pe zile referitor la activitatea bolnavului.
 6. Label pentru evidentierea cazurilor care sunt foarte aproape de strangerea sumei necesare
 7. Sistem de transmitere notificari din dashboard-ul de administrare
 8. Plati recurente
 9. Integrare cu diversi procesatori de plati astfel incat donatia sa poata fi efectuata simplu si rapid prin mai multe optiuni: MobilPay card, SMS, PayPal

Avantaje Generale:

 • Adaugarea cazurilor la favorite ca utilizatorului sa ii fie usor sa urmareasca activitatea persoanei pentru care a donat
 • Salvarea cardului in cont si apasarea unui singur buton pentru donare
 • Adaugarea utilizatorilor in timp real pe lista donatorilor
 • Sistem de push notifications pe cazurile la care ai donat sau il ai la favorite
 • Transparenta totala cu privire la utilizarea donatiilor
 • Retragerea automata a banilor de pe cardul salvat in cont
 • Eficientizarea campaniilor si a proiectelor umanitare
 • Interactiune directa cu potentialii donatori
 • Atragerea unui numar mai mare de utilizatori care sa doneze online
 • Imbunatatirea accesibilitatii informatiilor referitoare la persoanele care intampina grave probleme de sanatate

Beneficiar:

Asociatia “Salveaza o inima” a fost infiintata in anul 2012, in judetul Botosani, din dorinta unui om simplu de a-i ajuta pe toti cei care se confrunta cu probleme de sanatate. De-a lungul timpului, aceasta a crescut impresionant, reusind sa inspire oameni si sa schimbe viata a sute de familii. “Salveaza o inima” a devenit o comunitate ce reuneste cei mai buni medici la nivel international, clinici, institutii medicale, profesionisti sau oameni simpli care vor sa faca fapte bune si, impreuna, sa schimbe lumea.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta