T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatie Mobile din categoria Medical special conceputa pentru zona de informare / educare, ingrijire medicala. Promoveaza un stil de viata sanatos printr-o campanie dedicata parintilor cu bebelusi si copii atopici.

„Piele fericita, copil fericit” este un proiect derulat de Bioderma in parteneriat cu reteaua privata de sanatate Regina Maria. Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii au posibilitatea de a obtine preturi speciale pentru consultatiile dermatologice pediatrice.

Aceasta recomanda produsele Bioderma, informatii despre dermatita atopica la copii si solutii eficiente de tratament. Aplicatia este disponibila pe Android si iOS si permite identificarea rapida a locatiilor unde se ofera consultatii. Sistem simplu de inscriere si programare, serviciu inovatoar pentru cea mai buna experienta.

„Piele fericita, copil fericit” faciliteaza accesul la informatie si asistenta medicala. Solutie eficienta si personalizata pentru promovarea gamei de produse si a serviciilor medicale premium. Aplicatia prezinta informații usor de actualizat, intr-un format accesibil, disponibile oricand si oriunde. Prin intermediul campaniei publicitare si a datelor disponibile imbunatateste vizibilitatea marcii si creste numarul clientilor. De asemenea, sprijina organizatia prin comunicarea directa cu utilizatorul si trimiterea de notificari push.

Specificatii Tehnice:

 • Sistem simplu si rapid de inscriere in programul promotional direct din aplicatie
 • Regulament oficial de desfasurare a campaniei publicitare disponibil in aplicatie
 • Posibilitatea de a alege data dorita pentru programarea consultatiei
 • Alegerea locatiei conform listei predefinite clinici
 • Cod generat automat pentru programare si obtinere pret promotional
 • Initiere apel Call Center direct din aplicatia mobila
 • Acces la informatii cu un inalt grad de acuratete si la servicii medicale premium
 • Sectiune speciala pentru a oferi feedback referitor la consultatie

Avantaje Generale:

 • Interfata dinamica si interactiva, usor de folosit
 • Promovarea serviciilor pentru a atrage cat mai multi pacienti
 • Servicii specializate pentru cresterea loialitatii pacientilor
 • Back-end-ul ofera statistici legate de rezultatele campaniei publicitare

Despre Bioderma:

Bioderma reprezinta filosofia de respectare a biologiei pielii si refacerea mecanismelor sale naturale. Un brand international ale carui produse sunt disponibile in mai mult de 90 de tari. Naos Skin Care Romania promoveaza frumusetea pielii in tara noastra prin Bioderma.

Organizatia are misiunea de a intelege piele sanatoasa si de a sti cum sa echilibreze problemele care apar in functionarea normala a acesteia. Bioderma deschide calea catre inovatii dermatologice si implica reactivarea resurselor naturale ale pielii in recuperarea frumusetii.

Naos Skin Care Romania in parteneriat cu jucatori activi din sistemul medical conecteaza pacientii cu profesionisti din domeniul sanatatii. Totodata, sustine nevoia de informare si asistenta sociala. Prin promovarea unor valori profesionale si servicii specializate, organizatia propune o abordare noua in domeniul dermato-cosmetic.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta