T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android sau iOS:

Aplicatie web ingenioasa dezvoltata cu scopul transmiterii comenzilor catre soferi pentru a livra mancarea de la diferite restaurante catre clienti.

Aceasta se bazeaza pe un sistem de alocare solicitari in functie de proximitatea fata de localul care trimite comanda. Prin intermediul aplicatiei, cererile sunt afisate doar soferilor care se afla la o distanta de cel mult 2 kilometri. Exista insa si posibilitatea de a trimite o comanda unui anumit sofer si fara a tine cont de restrictia de distanta.

Functionalitatile avansate ale sistemului permit transmiterea comenzilor dupa numarul de telefon si pastrarea istoricului solicitarilor anterioare. Aplicatia pune la dispozitia soferilor un modul de preluare comanda care specifica valoarea acesteia si tipul de livrare. Totodata, aceasta ofera un sistem de chat intre operator si conducatorul auto si notificare „Am ajuns” pentru restaurant.

Navigarea catre local si apoi catre adresa clientului, dupa ridicarea comenzii de la restaurant, se realizeaza prin Waze sau Google Maps pentru a beneficia de o eficienta ridicata. Aplicatia integreaza o harta operator a livratorilor cu locatia acestora actualizata in timp real si statusul „liber/ocupat”.

Prin intermediul sistemului pot fi extrase rapoarte din istoricul comenzilor in functie de diferite atribute, cum ar fi restaurante, soferi, modalitatea de plata sau tipul solicitarii. Aplicatia eficientizeaza activitatea tuturor soferilor, livratorilor si curierilor care vor sa lucreze full sau part time in acest domeniu. Persoanele care doresc sa intre in sistem au posibilitatea de a-si crea un cont de sofer in aplicatie, urmand ca apoi sa primeasca validare din partea administratorului.

Specificatii Tehnice:

 1. Sistem de alocare comenzi in functie de proximitatea livratorului fata de restaurant
 2. Transmitere solicitari dupa numar de telefon
 3. Pastrarea istoricului comenzilor anterioare
 4. Modul preluare solicitare de catre sofer cu valoarea comenzii si tipul de livrare
 5. Sistem chat intre operator si soferi
 6. Afisarea in timp real pe harta a locatiei livratorilor si statusul liber/ocupat
 7. Trimitere comenzi pentru un anumit sofer fara a tine cont de restrictia de distanta
 8. Extragere rapoarte din istoricul comenzilor pe restaurante, soferi, tip comanda sau modalitate de plata

Avantaje Generale:

 1. Notificari pentru restaurant atunci cand soferul ajunge la destinatie
 2. Sistem de creare cont pentru sofer si validare din partea administratorului
 3. Comunicare eficienta in relatia cu utilizatorii
 4. Navigare catre restaurant si, dupa preluarea comenzii la locatia clientului, prin Waze sau Google Maps
 5. Prevenirea eorilor si eliminarea riscului de a pierde comenzile
 6. Automatizarea serviciului de livrare
 7. Interfata dinamica si interactiva, simplu de folosit
 8. Eficienta serviciilor si cresterea fidelitatii clientilor

Beneficiar:

CDA Livrari este o companie 100% romaneasca ce activeaza in domeniul livrarii de mancare pentru restaurante. Aceasta isi ofera serviciile tuturor localurilor care au nevoie de solutii eficiente pentru onorarea comenzilor. In prezent, CDA Livrari colaboreaza cu peste 200 de restaurante si se afla intr-o continua dezvoltare pentru a deveni partenerul de incredere a cat mai multor unitati care isi doresc operativitate maxima in zona de food delivery.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta