T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

5 Metode de automatizare a afacerii tale, cu exemple

Prin softuri custom dedicate afacerii tale iti poti automatiza intreg procesul de munca specific companiei.

Cele mai importate companii si organizatii din mediul de afaceri actual isi fundamenteaza intreg ansamblul de lucru pe baza unui sistem automatizat si informatizat de gestiune a procesului de munca, atat pentru fluidizarea activitatii interne cat si pentru eficientizarea relatiei cu clientii.

Oricat de generalista ar fi aceasta abordare in prezentarea avantajelor unui program software, cel mai important lucru care trebuie retinut este reprezentat de faptul ca doar un soft sau un program CRM personalizat si adaptat exact nevoilor si specificului companiei poate garanta atingerea tuturor obiectivelor pentru care acest sistem a fost implementat.

Aceste obiective constau de cele mai multe ori in:

- Abordarea clientilor prin intermediul unor solutii business care sa genereze o relatie profesionista intre companie si beneficiar;

- Adaptarea metodelor comerciale de lucru la piata de afaceri actuala in scopul de a surclasa concurenta;

- Gestionarea si monitorizarea stocurilor astfel incat acestea sa se preteze la cerintele clientilor;

- Excluderea timpilor morti, a erorilor umane si a intarzierilor cauzate de lipsa informatiilor;

- Centralizarea tuturor factorilor relevanti care ar putea eficientiza procesul de vanzare si de atragere a noi clienti;

Principalele metode de automatizare a afacerii vizeaza cele mai importante aspecte din cadrul unei organizatii: vanzari, stocuri, achizitii, administrare si raportare.

  1. Program CRM de management al vanzarilor si de gestionare a relatiei cu clientii. Prin intermediul unui astfel de soft custom este administrat procesul de vanzare in tot ansamblul sau, de la prima interactiune cu clientul pana la facturarea acestuia si la intretinerea relatiei post-vanzare.

  2. Program software personalizat de gestiune a stocurilor si a depozitarii acestora. Astfel, detineti un control benefic asupra activitatii desfasurate in toate depozitele si locatiile companiei urmarind inventarul in timp real in functie de numere, seriale sau loturi.

  3. Sistem automatizat de achizitii, cel care presupune actualizarea stocurilor in functie de cerintele pietei prin intermediul unei planificari amanuntite a procesului de aprovizionare.

  4. Aplicatie mobila conexa sistemului de manageriere automata, prin intermediul careia se eficientizeaza relationarea in timp real cu clientul sau beneficiarul apeland la o interfata intuitiva pentru utilizator.

  5. Soft custom de raportare catre baza de date cu toti clientii activi si de administrare a tuturor informatiilor relevante referitoare la statusul unui beneficiar.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord