T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie iOS & Android dezvoltata pentru utilizatorii serviciilor de ridesharing. Aceasta ofera posibilitatea inregistrarii rapide in sistem prin intermediul Facebook sau crearea unui cont separat pe baza de email si parola. Validarea numarului de telefon se face prin SMS, iar in contul de utilizator pot fi efectuate actiuni diverse precum schimbare si vizualizare poza, nume, telefon si email, administrare carduri sau istoricul.

De asemenea, este disponibil pentru utilizatori si sistemul de referral, care presupune transmiterea unui cod de referinta catre cunostinte. In momentul in care un alt utilizator isi creaza cont folosind codul primit, atat cel care a transmis codul cat si cel care a creat un cont nou vor primi un voucher. De asemenea, userii au posibilitatea de a-si seta in aplicatie adrese favorite, de a vizualiza pe harta soferii din apropiere sau pot avea acces la istoricul comenzilor cu afisarea tuturor detaliilor si posibilitatea descarcarii facturii.

Sistemul de comanda presupune o selectie obligatorie a destinatiei, insa apoi comanda va fi afisata mai multor soferi, iar dupa 15 secunde din momentul in care primul sofer a confirmat comanda se va alege cel mai apropiat conducator auto dintre cei care au acceptat cursa. Estimarea pretului si a duratei pentru cursa dorita se face utilizand un algoritm ce ia in considerare pretul de pornire, tariful de stationare, pretul pe kilometru, tariful minim pentru cursa sau cel de noapte.

Utilizatorii isi pot inregistra un card de credit in aplicatie si pot achita contravaloarea curselor cu ajutorul acestuia, fiind implementat procesatorul de plati MobilPay. Sistemul permite si varianta Familie/Business prin care un client poate plati pentru alti utilizatori care au fost invitati sa utilizeze platforma pe contul acestuia. Userii au posibilitatea de a opta pentru un traseu cu escale si anume in momentul comenzii se aleg mai multe destinatii, iar sistemul va calcula pretul in consecinta.

Totodata, exista si varianta curselor programate la o anumita data si ora. Sistemul in mod automat va lansa o comanda cu cateva minute inainte de ora dorita si va anunta clientul cu privire la statusul programarii.

In cazul soferilor, acestia pot intra in aplicatie prin crearea unui cont in care sa-si incarce documentele (atestat, permis, talon, CI, asigurare, vigneta, cu mentionarea datei de expirare a acestora), dupa care primesc validare de la dispecerat. Sistemul alerteaza administratorii si soferii atunci cand documentele urmeaza sa expire si poate bloca alocarea de comenzi daca datele nu sunt valide. Comanda poate fi preluata apasand un buton aferent timpului estimat de sosire pana la client.

La fel ca si pasagerii, soferii au posibilitatea de a vizualiza in aplicatie istoricul comenzilor, valoarea curselor cu si fara comisionul aplicatiei sau rating-ul primit. Sistemul permite configurarea unui comision care va fi preluat automat la finalizarea cursei. De asemenea, este permisa penalizarea automata a soferilor in functie de numarul de comezi anulate sau recenziile negative primite intr-o anumita perioada de timp.

Aplicatia web de administrare a aplicatiei mobile ofera posibilitatea importului datelor despre soferi, masini si tarife, prin fisier. Pot fi vizualizate si aprobate conturile nou create de catre conducatorii auto si documentele incarcate de catre acestia.

Sistemul ofera suport pentru tarife diferentiate pe masina sau tip comanda, pentru plasarea comenzilor de catre dispeceri sau a celor date de clientii corporate. Sunt prezentate rapoarte cu privire la numarul de comenzi, valoarea curselor si a comisioanelor, iar partenerii au un panou in care isi pot vedea datele limitate la propria flota ori pot adauga soferi.

                       

Specificatii tehnice:

 1. Register/Login cu Email si prin intermediul Facebook pentru utilizatori
 2. Validare numar telefon prin SMS
 3. Contul userului ofera functii precum: modificare si vizualizare poza, nume, telefon, email, administrare card-uri, istoric curse, codul de refferal
 4. Soferii isi pot crea cont din aplicatie cu incarcare documente si validare de catre dispecerat
 5. Sistem de referral pentru recomandarea aplicatiei si recompensarea utilizatorilor cu vouchere pentru referintele transmise
 6. Istoric comenzi cu afisarea traseului, pretului final, metoda de plata, descarcare factura si rating sofer
 7. Sistem de comanda pentru selectia destinatiei si afisarea comenzii mai multor soferi, respectiv alegerea celui mai apropiat sofer din cei care au acceptat cursa
 8. Servicii multiple: Toate, Leone Go, Taxi, Leone Select
 9. Chat real time client/sofer pe durata cursei
 10. Chat sofer cu echipa de suport
 11. Sistem facturare pentru cursele finalizate
 12. Functii pentru traseu client cu escale si comenzi programate
 13. Import prin fisier date de baza cu soferi, masini, tarife, pentru aplicatia web de administrare

Avantaje generale:

 • Clientul poate salva o adresa ca fiind favorita astfel incat sa ii fie mai usor sa comanda o cursa catre acea locatie
 • Estimare pret si durata cursa pe baza unui algorim care ia in considerare diferite tarife in functie de categorie
 • Generare email confirmare comanda si factura
 • Inregistrare card de credit in aplicatie si plata prin intermediul MobilPay
 • Un utilizator poate plati pentru un grup persoane Familie/Business
 • Status Disponibil/Indisponibil pentru sofer
 • Notificare client - am ajuns, clientul primeste o alerta pe ecran si o notificare in bara de alerte
 • Suport pentru comisioane sofer si penalizare automata
 • Afisare pop-up comanda noua peste orice alta aplicatie (Android)
 • Suport pentru tarife diferentiate si comenzi plasate de dispeceri/clienti corporate pentru aplicatia web de administrare
 • Dashboard interactiv predefinit
 • Panou destinat partenerilor in care isi pot vedea datele limitate la propria flota, pot adauga soferi
 • Vizualizare si aprobare conturi noi din aplicatia web de administrare, rapoarte cu privire la numarul de comenzi, valoare curse, valoare comisioane.

Beneficiar:

LeoneGo activeaza in domeniul transportului autorizat de persoane din anul 2000. Compania isi propune ca prin intermediul aplicatiei de ridesharing sa ofere clientilor si soferilor posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta