T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Website cu design complet personalizat dezvoltat pentru prezentarea ingenioasa a activitatii unei companii ce furnizeaza solutii tehnologice firmelor din retail, finante-banci, sanatate, productie, servicii publice, educatie ori logistica.

Categoriile de servicii sunt evidentiate pe site prin filmulete interactive pe Home Page, iar cele mai importante cifre ale organizatiei sunt de asemenea expuse cu ajutorul elementelor interactive. Detalii specifice despre companie inca de la infiintarea se pot fi vizualizate prin intermediul unui timeline integrat. In cadrul website-ului de prezentare este inserata si o pagina distincta cu articole, pentru o comunicare mult mai buna cu clientii si utilizatorii. De asemenea, exista si posibilitatea de abonare la newsletter-ul organizatiei.

Produsele comercializate sunt organizate dupa anumite categorii pentru a imbunatati experienta utilizatorilor pe platforma si a face navigarea mai facila. Totodata, website-ul beneficiaza si de o pagina de cariere unde sunt afisate posturile disponibile in cadrul companiei si de unde pot fi incarcate si trimise CV-urile direct catre firma prin intermediul unui formular simplu. Produsele si serviciile oferite de companie pot fi cautate rapid pe platforma si adugate in wishlist cu ajutorul functiilor disponibile in bara de meniu.

Specificatii tehnice:

 1. Prezentare categorii de servicii prin filmulete interactive inserate in Home Page
 2. Evidentiere prin elemente interactive a celor mai importante cifre ale companiei
 3. Integrare timeline pentru prezentare date esentiale de la infiintare si pana in prezent
 4. Multilingvism
 5. Pagina dedicata de produs si de competente (servicii)
 6. Competentele detaliate pot fi accesate prin submeniul dedicat si navigare prin taburi: studii de caz, detalii, formular de contact
 7. Prezentare produse comercializate de companie dupa anumite categorii de servicii
 8. Pagina dedicata de contact cu formular
 9. Posibilitatea de abonare la newsletter

Avantaje generale:

 1. Design responsive, personalizat, cu elemente dinamice
 2. Pagina dedicata de articole specifice
 3. Harta integrata in pagina de contact
 4. Integrare butoane catre retelele sociale
 5. Adaugare produse in wishlist
 6. Platforma web adecvata tendintelor targetului vizat
 7. Localizarea centrelor de service din tara pe harta
 8. Interactiune directa cu potentialii clienti
 9. Buton rapid pentru contactare companie

Beneficiar:

Eutron este o companie romaneasca ce furnizeaza solutii tehnologice personalizate de peste 25 de ani. Produsele si serviciile oferite de catre organizatie sunt special concepute pentru a ajuta clientii sa-si depaseasca obiectivele de business. Eutron este prezenta in majoritatea oraselor importante din Romania si detine o retea de 27 de centre zonale de service pentru a fi cat mai aproape de cei peste 3.000 clienti pentru care au dezvoltat sisteme sustenabile de-a lungul timpului.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta