T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Aplicatie Mobile Android & iOS Taxi si RideSharing

  • Aplicatiile de mobil dedicate comenzilor si preluarii de taxiuri au devenit indispensabile clientilor care apeleaza la acest tip de transport in oras. Sistemul simplu de comanda, transparenta traseului si a costurilor sunt extrem de atragatoare utilizatorilor, astfel aceste aplicatii reprezinta principala modalitate prin care este solicitat un taxi.
  • Companiile de taxiuri nu mai pot evita aceasta solutie daca vor sa se plaseze in tendintele actuale de conectare a clientilor prin intermediul aplicatiilor de mobil. Industria ride sharing si a taxiurilor a devenit dependenta de noile tehnologii din IT si este nevoita sa apeleze la ele pentru a avea siguranta ca se mentine relevanta in piata.
  • Aplicatia Taxi propune doua componente majore care o formeaza: Prima componenta este dedicata clientilor si contine functionalitati specifice acestora (harta, locatie de ridicare, estimare timp, estimare cost, etc.). Cea de-a doua componenta este destinata soferilor care efectueaza cursele cu module care sa vina in ajutorul acestor (harta locatie, traseu in timp real, preluare comanda, etc.)

DEMO APLICATIE

(apasa pe ecran pentru a incepe sa navighezi)

Client

Sofer

Caracteristici

Modul Client

Posibilitate realizare cont, autentificare si administrare detalii (adrese, plati, comenzi). Notificari referitoare la statusul comenzii sau timpul estimativ de sosire.

Push Notification

Alerte utile pentru promotii, oferte, costuri sau progresul cursei. Iti tii clientii aproape prin notificari constante.

Modul GPS

Afisare in timp real a traseului masinii si preluarea coordonatelor pentru stabilirea locatiei de ridicare si a destinatiei.

Sistem de comanda

Afisare a rezultatelor pe diferite criterii: rating, tarif, detalii. Modul de transmitere si preluare a comenzii de catre sofer.

Sistem preluare comenzi

Modulul soferului ii permite acestuia sa preia comenzile in functie de proximitate sau sa le aleaga pe cele pe care le doreste.

Configurare Traseu

Afisare harta pentru preluarea punctului de ridicare si configurarea traseului de la client pana la destinatie prin Waze sau Google Maps.

Sistem Acceptare/Refuz comanda

Soferul are posibilitatea de accepta sau refuza comanda care ii este atribuita automat. Daca se refuza de trei ori, aceasta va fi alocata dispeceratului.

Dashboard Administrare

Modul de administrare al utilizatorilor, comenzilor. Posibilitate realizare cont pentru soferi si integrare in timp real cu aplicatia de mobil.

Dispecerat

Modul dedicat administrarii comenzilor nepreluate de soferii de pe teren. Acestea sunt alocate de catre administrator printr-o modalitate intuitiva de gestionare.

Avantaje

Aplicatie personalizata

Modulele aplicatiei pot fi completate ulterior prin orice functionalitate cu care doriti sa imbunatatiti fluxul de lucru.

Suport si training

Va oferim toate informatiile necesare utilizarii si administrarii aplicatiei pe intreaga durata de dezvoltare a acesteia.

Siguranta si garantie

Dupa predarea proiectului, acesta intra in perioada de garantie in timpul careia intervenim asupra erorilor si eventualelor solicitari.

Array

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord