T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Aplicatie Mobile Android & IOS Livrare Comenzi – Restaurant „La Strada

Aplicatie Mobile Android & IOS Livrare Comenzi – Restaurant „La Strada"Prezentare Aplicatie Mobile:

Aplicatia „La Strada"  dedicata preluarii si livrarii comenzilor de mancare este un proiect complex compus din trei aplicatii: web, mobile destinat clientilor si mobile destinat operatorilor.

Functionalitatea care o deosebeste de alte aplicatii similare este reprezentata de posibilitatea clientului de a urmari in timp real pe harta pozitia agentului in raport cu locatia de livrare.

In acelasi timp, pe langa aceste actualizari constante pe harta, clientul are acces permanent la statusul comenzii, timpul de livrare si primeste alerte pe telefon in momentul in care comanda a ajuns la locatia sa.

Aplicatia ruleaza pe principalele sisteme de operare pentru mobil, Android si IOS.

Asa cum am mentionat anterior, aplicatia a fost dezvoltata in trei directii diferite cu roluri specifice:

  1. Aplicatie web - Specificatii tehnice:

- modul pentru gestionarea produselor;

- modul pentru administrarea comenzilor, clientilor si promotiilor;

- modul administrare modalitati de plata si locatii ale clientilor;

- sistem avansat de rapoarte referitoare la comenzi, operatori sau incasari.

  1. Aplicatie Mobile Client – Specificatii tehnice:

- sistem de conturi cu inregistrare si autentificare;

- aplicatia ofera posibilitatea administrarii detaliilor contului: informatii profil, numar de telefon, locatii de livrare, etc.

- sistemul de geolocalizare permite aplicatiei sa identifice coordonatele pe harta pentru stabilirea locatiei de livrare a clientului;

- afisare meniu de produse si categorii cu posibilitatea de selectie si achizitionare;

- posibilitate selectie locatie de livrare dintr-o lista administrabila;

- vizualizare in timp real a statusului comenzii si a pozitiei pe harta a livratorului dupa modelul aplicatiei Uber sau a celor tip taxi;

  1. Aplicatie Mobile Agent – Specificatii tehnice:

- sistemul dezvoltat in cadrul acestei aplicatii permite monitorizarea permanenta a locatiei agentului;

- aplicatia afiseaza intuitiv comenzile preluate si cele nepreluate pentru a fi gestionate de operatori;

- operatorul are posibilitatea de a vizualiza toate detaliile unei comenzi pentru a o prelua si i se afiseaza pe harta locatia impreuna cu instructiunile de traseu;

- coordonatele locatiei operatorului sunt trimise catre client pentru a-i putea urmari in timp real pozitia pe harta in raport cu locatia de livrare;

Capturi Ecran:

 

Beneficiar:

„La Strada" reprezinta un lant important de restaurante din Norvegia care din necesitatea de a usura modalitatea de comanda a clientilor  a apelat de-a lungul timpului la mai multe platforme online de livrare a mancarii la domiciliu.

Intr-un final, cea mai sustenabila solutie a fost cea a dezvoltarii propriei aplicatii de mobile pentru comenzile cu livrare.

Feedback-ul clientului in urma colaborarii cu XFactorApp:

"Va multumesc pentru serviciile deosebite pe care ni le-ati oferit prin aplicatia pe care ati creat-o special pentru lantul nostru de restaurante, pentru promptitudinea de care ati dat dovada si nu in utimul rand pentru profesionalismul cu care ati lucrat inca de la inceput. Am tinut des legatura prin email-uri, telefon si skype, atunci cand nu am avut ocazia sa ne intalnim personal, iar totul a decurs conform asteptarilor mele.

Dupa cum stiti, echipa dumneavoastra, X Factor App, a creat o aplicatie care va fi folosita in cele trei restaurante pe care le detin in Norvegia, iar cu aceasta ocazie, serviciile dumneavoastra vor fi promovate si aici. Doresc sa le multumesc doamnei Ana-Maria Vasilescu, in functia de Business Developer, domnului Cristi Sterian, in calitate de Project Manager si intregii echipe X Factor App, pentru colaborare si pentru faptul ca s-au comportat ireprosabil si prompt, de fiecare data cand am luat legtura.

Am decis sa apelez la X Factor App, dupa ce am primit mai multe recomandari in ceea ce va priveste de la mai multe cunostinte si m-am convins ca am luat cea mai buna decizie atunci cand v-am ales, deoarece sunt foarte multumit de rezultatele obtinute pana acum.

Va sunt recunoscator pentru tot, va urez toate cele bune si mult succes in continuare!"

Bogdan Ichim, Manager General Restaurant "La Strada"

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord