Alsi Delivery - Aplicatie Mobile tip Agregator pentru Restaurante
 • Categorie
  Aplicatie Mobile Android & iOS
 • Durata
  1 luna
 • Client
  Alsi Delivery

Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Alsi Delivery este o aplicatie mobila de tip agregator, conceputa pentru a aduce o experienta inovatoare de comanda si livrare a produselor din restaurantele listate. Cu un concept orientat catre utilizatori, aplicatia isi propune sa faciliteze accesul acestora la o gama larga de produse, livrate direct la usa lor. Fie ca sunt clienti noi sau fideli, utilizatorii se bucura de o experienta personalizata si prietenoasa de navigare in toate sectiunile aplicatiei.

Echipata cu o interfata moderna si intuitiva, aplicatia Alsi Delivery le ofera utilizatorilor posibilitatea de a explora diverse categorii de produse si de a accesa informatii detaliate despre fiecare produs in parte. Prin intermediul paginilor individuale ale produselor, utilizatorii pot alege variantele dorite si pot adauga produsele in cosul de cumparaturi. In plus, modulul Vouchere vine cu beneficii valorice si procentuale, oferind utilizatorilor reduceri sau livrare gratuita.

Cu optiuni flexibile de plata, cum ar fi cash sau card, si posibilitatea de a urmari statusul comenzilor in timp real, utilizatorii au control complet asupra procesului de livrare. Mai mult decat atat, aplicatia dispune de o interfata special dedicata operatorilor de restaurante, oferindu-le posibilitatea de a prelua si gestiona comenzile direct din aplicatie.

Alsi Delivery aduce avantaje semnificative atat pentru utilizatori, care beneficiaza de o experienta de comanda usoara si personalizata, cat si pentru restaurante, care pot sa isi prezinte produsele si sa preia comenzile prin intermediul platformei. Cu o pagina de produs detaliata, configurarea razei de livrare si un sistem de vouchere atractiv, Alsi Delivery devine partenerul de incredere pentru toti cei implicati in procesul de livrare.

Specificatii tehnice:

 • Autentificare si creare cont utilizator prin email si parola/facebook/google, asigurand o experienta personalizata si securizata.
 • Interfata moderna cu meniu interactiv pentru o navigare usoara prin sectiunile Acasa, Comenzi, Cos, Favorite, Profil si Pagini Restaurante.
 • Navigare eficienta a produselor, cu categorii bine organizate si detalii complete despre produse, inclusiv poze, denumiri, ingrediente si preturi.
 • Simpla plasare a comenzilor prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si alegerea metodei de plata (cash sau card).
 • Modul Vouchere pentru oferirea de reduceri valorice, procentuale sau livrare gratuita, atat la nivelul aplicatiei, cat si la nivelul restaurantelor partenere.
 • Optiune flexibila de livrare, permitand alegerea adresei de livrare in functie de raza de acoperire a restaurantului.
 • Monitorizarea statusului comenzilor in timp real si estimari de timp pentru livrare pentru o experienta comoda si transparenta.
 • Interfata dedicata operatorilor de livrare, facilitand preluarea si gestionarea comenzilor direct din aplicatie.
 • Panou de administrare pentru gestionarea comenzilor si generarea rapoartelor relevante.
 • Integrare cu restaurantelor partenere si sistemele acestora pentru preluarea comenzilor in timp real

Avantaje generale:

 • Pagina de produs cuprinzatoare, oferind informatii detaliate despre produse, preturi si optiuni suplimentare.
 • Raza de livrare configurabila si vizibila, pentru a alege cu usurinta restaurantele disponibile in zona, simplificand procesul de comanda.
 • Optiuni flexibile de plata asigurand comoditate si diversitate in procesul de plata pentru utilizatori.
 • Interfata pentru operatori de livrare, pentru preluarea si gestionarea comenzilor direct din aplicatie, optimizand fluxul de lucru.
 • Imbunatatirea experientei de cumparaturi online, oferind posibilitatea de a comanda mancare dintr-o varietate de restaurante, simplificand si eficientizand procesul de livrare de produse.

Beneficiar:

Cu Alsi Delivery, livrarea produselor din restaurante devine o experienta placuta si simpla, datorita aplicatiei mobile inovatoare dezvoltate. Utilizatorii beneficiaza de o interfata moderna si personalizata, care le permite sa comande rapid si sa aleaga dintr-o gama variata de produse, avand acces la functii avansate, cum ar fi modulul de vouchere pentru reduceri si optiuni flexibile de plata. De asemenea, operatorii de livrare pot prelua si gestiona comenzile cu ajutorul unei interfete dedicate in aplicatie. Alsi Delivery isi propune sa ofere atat clientilor, cat si restaurantelor partenere, o experienta excelenta si o solutie eficienta pentru livrarea produselor de la restaurantele listate.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Pasul 1: Trimiteți-ne o scurtă descriere a proiectului sau specificația sistemului

Pasul 2: Experții noștri vă vor contacta pentru a afla mai multe despre nevoile dvs

Pasul 3: Vă vom trimite propunerea și studiile de caz pentru a ne demonstra competența

Solicita oferta