T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

FOOD DELIVERY App, Aplicatie IOS & Android pentru restaurante cu livrare la domiciliu

  • Toate restaurantele care ofera servicii de livrare a mancarii la domiciliu au nevoie de o aplicatie mobile prin intermediul careia utilizatorii sa poata comanda cat mai simplu si rapid produsele dorite. Dezvoltarea unei astfel de aplicatii implica resurse importante, insa rezultatul este unul care ii va recompensa considerabil pe beneficiarii acesteia.
  • Plusul pe care il aduce aplicatia realizata de noi fata de altele similare consta in posibilitatea clientului de a vizualiza in timp real pozitia livratorului fata de locuinta sa si de a putea estima timpul cat mai precis. Pe langa aceste informatii, utilizatorul primeste update-uri constante cu statusul comenzii, timpul de livrare si alerta atunci cand livratorul a ajuns.
  • Aplicatia are versiuni compatibile cu IOS si Android si se imparte in doua sectiuni principale: aplicatia pentru client prin intermediul careia aceasta poate efectua comenzi si aplicatia pentru livrator prin care pot fi preluate comenzile si transmise la locatia setata.
  • Mai multe detalii puteti vedea in descrierea unui astfel de proiect finalizat si utilizat in prezent de client: Restaurant "La Strada".

Caracteristici

Modul Administrare

Sistemul permite administrarea produselor, comenzilor, clientilor, modalitatilor de plata, locatiilor clientilor, operatorilor sau incasarilor.

Sistem de conturi

Aplicatia permite inregistrarea si autentificarea utilizatorilor pe baza unei adrese de e-mail si a unei parole pentru acces in contul personal.

Sistem de geolocalizare

Aplicatia identifica automat adresa clientului si ii seteaza adresa de livrare in raport cu adresa restaurantului.

Status comanda si livrare

Ofera posibilitatea de vizualizare in timp real a locatiei livratorului pe harta dupa modelul aplicatiei UBER sau a celor utilizate de firmele de taxi.

Modul Livrator

Comenzile sunt afisate in cadrul aplicatiei astfel incat sa poata fi preluate de catre operatori pentru a putea fi transportate la locatia clientului.

Vizualizare comanda

Aplicatia trimite coordonatele locatiei clientului catre livrator pentru a putea fi urmat progresul comenzii in timp real.

Avantaje

Aplicatie personalizata

Aplicatia mobile este una custom, astfel aceasta poate fi dezvoltata ulterior prin adaugarea de functionalitati suplimentare dorite de client.

Costuri reduse

Solutia mobile este una deja implementata si testata, astfel costurile de dezvoltare devin accesibile.

Suport si training

Oferim consultanta si suport pe intreaga desfasurare a proiectului pentru o colaborare cat mai eficienta.

Array

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Intrebari Frecvente

Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale:

Q

A

Cum incepem colaborarea?

Dupa semnarea contractului si plata unui avans convenit impreuna, relatia client - companie va fi gestionata de catre un project manager care va administra in mod transparent toate etapele proiectului.

Q

A

Cum monitorizez procesul de lucru?

Aplicatia interna de gestionare a task-urilor permite accesul clientului in platforma XFactorApp, avand posibilitatea sa vizualizeze informatii referitoare la stadiul implementarii proiectului sub forma de rapoarte.

Q

A

In cat timp se finalizeaza proiectul?

In functie de complexitatea aplicatiei termenul standard de livrare se poate mari de la 30 de zile pana la cateva luni.

Q

A

Ce se intampla daca doresc functionalitati suplimentare?

Functionalitatile suplimentare neincluse in estimarea initiala a proiectului vor fi taxate aditional pe baza unui pret pe ora.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord