T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

XFactorApp, locul doi in cea mai importanta competitie de fotbal intre companii

Am jucat finala in cea mai importanta competitie de fotbal intre companii. Suntem buni!

Intr-o competitie in care am reusit sa devansam rand pe rand formatii ca Sanador, Engie Romania, Napolact, Bosh, Lindab sau Siveco, locul doi este unul meritat si muncit. Pasiunea de la locul de munca a fost transpusa in competitivitate si daruinta pe terenul de fotbal atingand unul din obiectivele propuse la inceputul turneului, acela de a ne clasa pe unul din locurile 1 sau 2.

Finala decisa la loviturile de departajare, putea fi castigata inca din timpul regulamentar insa doar ghinionul a facut ca trofeul sa nu fie in vitrina noastra.

Dupa accederea in semifinale, a urmat cel mai incins meci al sezonului cu una din favoritele competitiei. Insa organizarea precisa si eficienta din fata portii ne-au transformat partida in una facila.

Golurile lui Mihai si daruirea lui Viorel au reprezentat pilonii care au stat la baza acestui sezon, asa cum se intampla de altfel si in departamentul de programare de la birou. De asemenea, fara indicatiile si impulsul lui Vali, managerul echipei, si a galeriei minunate de pe marginea terenului nu am fi reusit sa obtinem aceasta performanta.

Firma a mai venit insotita de un premiu de la acest turneu, acela de "Cea mai frumoasa galerie a competitiei", capitol la care i-am surclasat pe toti cu minunatele noastre colege si prietene.

In final, cel mai important lucru este ca am petrecut cateva momente frumoase impreuna si ne-am consolidat relatiile dintre noi.

 

 

Romanian Corporate Sports - http://fotbal.corporatesports.ro/ro/amgen-campioana-ligii-2-11667_stire.html

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord