T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Website de Prezentare Servicii de Curatenie - GreenStar Services

Website de Prezentare Servicii de Curatenie - GreenStar ServicesPrezentare Website:

Website-ul http://www.greenstar-services.ro/ evidentiaza in cadrul unui design modern si interactiv serviciile puse la dispozitia de compania GreenStar Services.

Afisarea intuitiva a informatiilor referitoare la contact si plasarea acestora in zonele importante ale platformei, ofera utilizatorilor o experienta unica de navigare si de obtinere a datelor necesare dupa un singur click sau scroll.

In acelasi timp, butonul "Programeaza-te" plasat chiar in primul ecran dupa accesare deruleaza user-ul direct catre zona cea mai importanta din site, si anume formularul de rezervare pentru o sedinta de curatenie la domiciliu.

Prin intermediul acestuia, administratorul primeste informatii relevante cu privire la detaliile unei programari iar userul poate selecta data, intervalul orar, serviciul dorit, angajatul care sa se deplaseze, metoda de plata, etc. avand control direct asupra serviciului pe care il rezerva.

Specificatii tehnice:

  • Implementare template si ajustare design in functie de elementele extrase din diferite teme;
  • Panou intuitiv de administrare pentru gestionarea continutului (texte, bannere, imagini, meniu, pagini);
  • Structura website-ului este una care permite introducerea si afisarea continutului in diferite limbi straine in functie de preferintele administratorului;
  • Continutul site-ului se adapteaza pe orice tip de dispozitiv mobil si este afisat in mod corect indiferent de tipul structurii pe care o are acesta pe desktop;
  • Integrare retele sociale conectate la paginile business ale companiei;
  • Formular de contact prezent in pagina dedicata contactarii companiei (harta google maps, telefon apelabil de pe telefon si adresa de e-mail cu link catre aplicatiile speciale);
  • Home Page-ul poate fi administrat pana in cele mai mici detalii prin sistemul de widget-uri care permite afisarea continutului in orice mod dorit de administrator;
  • Bannere si logo personalizat;
  • Platforma de administrare permite optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare: caracteristici meta; optimizare imagini, sitemap, coduri de conversie si tracking, etc.

 

Prezentare Beneficiar:

GreenStar Services ofera servicii profesionale de curatenie rezidentiala si spatii comerciale in orase precum Bucuresti, Ploiesti, Targoviste sau Buzau. Patrunzand pe piata de curand, s-au remarcat inca din start cu servicii impecabile si seriozitate din partea personalului.

GreenStar Services foloseste echipamente pentru curatenie profesionale, detergenti, solutii si aparatura de inalta calitate marca Karcher.

Testimonial:

"De la primul apel cu reprezentantii XFactorApp am decis ca o sa colaborez cu ei.
Pe parcursul intregului proiect, echipa a dat dovada de profesionalism, experienta si idei inovatoare. Toate cerintele si reviziile au fost efectuate prompt si clar in cel mai scurt timp.
GreenStar Services recomanda cu caldura sa apelati la XFactorApp pentru proiectele voastre viitoare. Noi sigur vom reveni."
 
Cristina Baiatu, Manager General, GreenStar Services

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord