T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Website de prezentare Criptomonede - UppcryptoWebsite de prezentare complex pentru evidentierea sistemului financiar digital. Platforma este complet personalizata, adaptata nevoilor specifice ale clientului. Are un design responsive, optimizat pentru dispozitivele mobile. Acest website prezinta informatii despre monedele virtuale, tehnologia blockchain, procesul de conversie a informatiilor, metodele potrivite pentru a asigura comunicare, informatii si bani online. 

Platforma web este construita pentru a administra cu usurinta principalele sectiuni din website. Aceasta beneficiaza de un dashbord intuitiv pentru gestionarea meniului, continut text, vizualuri, bannere si widget-uri home page. Sistemul de chat in timp real le permite utilizatorilor accesul nelimitat la informatii si consultanta cu privire la valorificarea tehnologiei blockchain.

Web design complet personalizat pentru a crea o imagine unica in mediul online. Acest lucru asigura navigarea usoara si gasirea rapida a informatiilor de catre utilizatori. Pagina de contact include un formular pentru solicitarea de informatii si o harta interactiva. De asemenea, website-ul beneficiaza si de o sectiune de blog cu articole si modul pentru comentarii moderate.

Specificatii Tehnice:

 1. Switch limba pentru afisarea continutului in engleza si romana 
 2. Implementare template design 
 3. Sistem de chat tawkto 
 4. Sectiune blog cu articole inclusa
 5. Pagina de contact cu formular si harta integrata
 6. Dashboard administrare continut
 7. Home page structurat pe widget-uri
 8. Optimizare SEO
 9. Integrare cu retelele sociale

Avantaje Generale:

 • Design responsive adatabil pe dispozitivele mobile
 • Continut fluid, personalizat in functie de specificul afacerii
 • Interfata user-friendly
 • Buton pentru contact rapid integrat in home page
 • Incarcare rapida si compatibilitate cu toate browserele
 • Organizarea si structurarea atenta a informatiilor
 • Promovarea permanenta a serviciilor oferite
 • Imagine profesionista in mediul online

Beneficiar:

Uppcrypto este o companie aflata permanent in cautarea excelentei cu scopul de a eficientiza modelul de business al clientilor pentru a le creste profitabilitatea si performanta. Uppcrypto furnizeaza solutii informatice complete si perfect adaptate specificului fiecarei activitati. Printre serviciile oferite de companie se numara consultanta digitala, solutii blockchain, solutii start-up, marketplace management, optimizare SEO, dezvoltare web/mobile, social media marketing sau UI/UX design. 

 

 

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord