T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Website de Prezentare Firma de Consultanta - Kolt Global

Website de Prezentare Firma de Consultanta - Kolt GlobalPrezentare Website:

Website-ul prezinta principalele aspecte ale firmei internationale de consultanta Kolt Global in Romania in cadrul unui design modern si spectaculos.

Informatiile sunt afisate intuitiv in cadrul platformei pentru a oferi utilizatorilor o perspectiva de ansamblu asupra business-ului si pentru a le facilita accesul la datele de care au nevoie. Butonul de contact prezent pe toate paginile si functiile de apelare rapida au fost create special in acest sens.

Scopul principal al website-ului a fost acela de oferi o experienta de utilizare unica vizitatorilor si potentialilor clienti.

 

Specificatii tehnice:

  • Implementare design conform aspectelor agreate cu beneficiarul si ajustari in urma feedback-ului acestuia;

  • Platforma de administrare intuitiva care ofera posibilitatea gestionarii continutului in cele mai mici amanunte. Fiind un framework custom, acesta poate fi dezvoltat ulterior in orice directie dorita de client.

  • Website-ul ofera variante de acces in diferite limbi straine si suporta introducerea continutului pentru aceste variante.

  • Design-ul este responsive, adaptabil pe dispozitivele mobile, astfel indiferent de device-ul de pe care este accesat informatia va fi afisata corespunzator.

  • Icon-uri pentru retele sociale si legatura dintre acestea si pagina business a afacerii pentru reteaua respectiva.

  • Posibilitate incarcare video-uri (youtube). Aceasta functionalitate este administrabilia si poate fi gestionata rapid de catre client.

  • Formular de contact prezent pe orice pagina a website-ului pentru o accesibilitate sporita a utilizatorilor.

  • Administrare continut Home Page prin sistem de widget-uri. Posibilitate selectie continut pentru aceste widget-uri, imagini si pozitionare.

  • Bannere si propuneri de logo-uri personalizate.

  • Optimizare SEO On Site pentru o buna clasare in motoarele de cautare.

 

Prezentare Beneficiar:

Kolt Global reprezinta o firma de consultanta internationala, cu sediul central in India, implicata in mai multe sectoare de activitate care includ: Import – Export, Imobiliare, Industria Hoteliera, Investitii si Studii Internationale.

Cu o experienta vasta in domeniile in care sunt specializati, departamentele Kolt Global ofera servicii si consultanta de calitate pentru parteneri.

 

Feedback-ul clientului in urma colaborarii cu XfactorApp:

"My views about XFactorApp company and all the staff is that they are very talented and fast responsive dedicated people with good team work. I appreciate the professional skills of Cristi, Marius, Corina and owner of the company."

Pankaj Yadav, Director Kolt Global SRL

 

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord