T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Protejeaza-ti informatia prin CopyScape

Instrument online gratuit de identificare automata a continutului duplicat preluat de alte site-uri.

In afara de problema drepturilor de autor pe care orice web content specialist si le revendica si care pot fi incalcate cu usurinta, in momentul in care un site este copiat ca si continut are de pierdut si din rationamente SEO si de clasare in motoarele de cautare. De aceea, devin vitale din acest punct de vedere tool-urile online destinate verificarii si identificarii materialelor care au fost copiate in site-uri similare si care pot fi considerate de catre utilizatori texte unice.

Unul din cele mai vechi astfel de soft-uri este reprezentat de COPYSCAPE, care a inceput sa  isi construiasca un nume in domeniu inca din 2004 si care pana acum a devenit printre web masteri cea mai populara modalitate de evitare a continutului duplicat.

Ce este CopyScape ?

Succint, CopyScape reprezinta un tool online, accesat direct din browser care iti poate determina in cateva secunde daca link-ul pe care l-ai dat la analizat este unic sau a fost copiat de alte site-uri de profil. Pe langa faptul ca a fost clasat pe locul intai in topul soft-urilor anti-plagiat in domeniul WEB, CopyScape poate fi utilizat in mod gratuit de catre utilizatori avand un design minimalist, intuitiv si foarte usor de folosit. Printr-un singur click poti identifica eficient daca materialele utilizate in site-ul tau au fost folosite in mod fraudulos si pe alte platforme de acest fel, ii poti contacta pe cei care au apelat la aceste metode ilegale si poti lua masurile necesare pentru a evita o eventuala declasare din partea Google.

Cum se utilizeaza ?

Prin accesarea domeniului http://www.copyscape.com/ se ofera spre analiza link-ul website-ului dorit iar soft-ul va afisa toate rezultatele pe care au fost identificate texte identice cu cele din site-ul scanat. Continutul duplicat este evidentiat pe paragrafe sau franturi de text pentru o verificare mai precisa a informatiilor.

In acelasi timp, tool-ul ofera si posibilitatea plasarii unui banner de incredere pe pagina web pentru a descuraja potentialii useri sa copieze continutul si posibilitatea primirii automate pe e-mail de notificari cu parti de continut identic publicat pe alte site-uri.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord