T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Implicare activa a intregii echipe in Festivalul de Film 'Pelicula'

XFactorApp a realizat pro bono noua identitate a Festivalului de Film Pelicula – Latin America Experience. 

Un eveniment cultural deosebit si interactiv, adus in atentia publicului de Freealize si Asociatia Culturala Artichitanaa. Proiectul a reprezentat o provocare si, in acelasi timp, o adevarata placere pentru echipa XFactorApp de a construi o platforma unica care sa conecteze toti iubitorii de film. Website-ul creat -www.pelicula-lafe.ro - este complex, usor de folosit, multilingv si optimizat pentru toate dispozitivele.

Activitatea pro bono reprezinta o parte importanta din cultura organizationala a companiei XFactorApp. Proiectul Pelicula s-a aliniat valorilor firmei, iar implicarea directa a intregii echipe ne-a demonstrat inca o data ca putem reusi tot ceea ce ne propunem.

 „Imi place sa fac echipa cu oamenii cu care lucrez pe diferite proiecte si mai ales cu cei care fac lucruri din afara sferei mele profesionale pentru ca exista mereu ceva nou de invatat. Asa ca am avut profesori buni la XFactorApp. Dincolo de organizare, respectarea deadline-urilor, responsabilitate si pro-activitatea oamenilor, cel mai mult mi-a placut ca atat timp cat am lucrat impreuna nu a existat „nu se poate”. A fost doar „lasa-ne sa vedem cum putem face asta” sau „cum putem gasi o solutie mai buna”. Proiectul Pelicula a fost in siguranta tot timpul si nu mi-am facut griji ca ceva ar putea fi uitat sau gresit pe parcurs. Imi place ca au oameni tineri in echipa, foarte tineri uneori, care, in ciuda varstei, au tot ce le trebuie pentru a pune pe picioare proiectele la care lucreaza. I-as recomanda oricand, fara sa ma gandesc de doua ori”, mentioneaza Alina Birman,  brand manager al Festivalului de Film Pelicula.

Potrivit Alinei Birman, intalnirea cu echipa XFactorApp a reprezentat o „aliniere a planetelor profesionale”. Entuziasmul nostru a fost cu atat mai mare cu cat am devenit parte importanta in constructia si dezvoltarea unuia dintre cele mai importante evenimente culturale din tara.

Festivalul de Film Pelicula – Latin America Experience a debutat in anul 2016  si si-a continuat traditia an de an. Acest proiect este sustinut onorific de ambasadele celor 8 tari din America Latina prezente la Bucuresti: Argentina, Brazilia, Chile, Cuba, Mexic, Peru, Venezuela, Uruguay. Lor li se alatura Ambasada Frantei, Institutul Francez si Institutul Cervantes. Festivalul se concentreaza pe cultura latino-americana si combina armonios proiectiile de filme cu demonstratiile de dans, mancarea si muzica, expozitiile cu povestile celor indragostiti de aceasta lume plina de pasiune si umanitate. A treia editie a festivalului a avut loc anul acesta, intre 12 si 16 septembrie, la Bucuresti.

Pentru echipa XFactorApp proiectul Pelicula a reprezentat deschidere catre  neconventional, libertate mai mare de creatie, o experienta completa si memorabila.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord