T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Gestiune retea magazine online - TopServices

Program CRM de gestiune, monitorizare si administrare a comenzilor, facturilor aferente si cererilor de montaj in domeniul service-ului si a instalarii de aparate de aer conditionat.Prezentare Aplicatie Software:

Programul software de administrare a intregii retele de magazine online aflate sub egida TopServices, a pornit de la ideea realizarii unui soft cu functionalitati basic de evidenta a comenzilor, facturare, raportare si mai ales de contabilizare a  programarilor de montaj aer conditionat. Conceput initial ca un program CRM care urmareste fluidizarea procesului de vanzare, de ofertare si de monitorizare a segmentului operational din cadrul firmei, prin introducerea in baza de date a produselor ce urmau a fi facturate a aparut ideea de a transforma un simplu CRM intr-un sistem de management al tuturor magazinelor online ale clientului.

In acest moment sunt implementate magazine online din diverse domenii de activitate ale caror informatii specifice sunt organizate si centralizate pe o singura platforma ce aduna toate comenzile, programarile si rapoartele, oferind statistici utile care pot suplini oricand factorul uman intr-o proportie importanta.

Avantaje generale:

 1. implica un cost extrem de redus in prima faza, mai ales pe partea de intretinere si mentenanta;
 2. poate rula pe orice sistem de operare fiind un soft independent din acest punct de vedere;
 3. singura conditie pe care o impune este accesul la internet indiferent de dispozitivul pe care este utilizat;
 4. panoul de administrare si de vizualizare a datelor este unul intituitiv, usor de utilizat pentru orice user;
 5. compatibilitate optima cu orice dispozitiv mobil pentru a oferi acces la informatii in orice locatie s-ar afla administratorul;

Specificatii tehnice:

 1. sistem automat de preluare a comenzilor si de monitorizare a progresului unei instalari de aer conditionat pe teren;
 2. modalitati de plata diverse pentru orice tip de client;
 3. cererile si programarile sunt centralizate pe platforma si pot fi vizualizate oricand prin intermediul unui link transmis automat pe adresa de e-mail;
 4. utilizatorii din cadrul firmei pot primi niveluri de acces diferite, in functie de rolul lor in companie si de sarcinile care li se ofera;
 5. modulurile soft-ului ofera posibilitatea de a genera rapoarte pentru clienti si statistici utile in timp real;
 6. facturare automata in fiecare luna pentru clientii care dispun de abonament;
 7. plati automate trimestriale sau semestriale catre firmele partenere;
 8. acces rapid si sigur de pe orice dispozitiv la istoricul facturilor sau comenzilor;
 9. import de date de pe alte platforme detinute ulterior de catre client pentru a crea un istoric cat mai valoros din punct de vedere statistic;

Prezentare Beneficiar:

Topservices reprezinta un ansamblu complex de magazine online din diferite domenii de activitate care sunt administrare prin intermediul unei platforme multishop ce inglobeaza specificatiile de  intregii afaceri.

Dintre aceste magazine online se remarca cel destinat comercializarii si instalarii de aparate de aer conditionat, devenit unul dintre distribuitorii de referinta din acest segment al pietei. Numarul tot mai mare de comenzi si nevoia de a angaja tot mai multi specialisti in domeniu, a determinat beneficiarul sa apeleze la avantajele pe care ti le confera o platforma online de administrare a firmei. 

Cu siguranta acest soft a reprezentat imboldul de care avea nevoie afacerea pentru a trece la urmatorul nivel iar in momentul de fata a devenit o resursa indispensabila derularii activitatii in companie.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord