T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Evidenta Cursanti si Materiale de Training - Calificat

Sistem de management al cursurilor, cursantilor, inscrierilor la curs si platilor efectuate.Prezentare Aplicatie Software:

Platforma software Calificat.ro reprezinta aplicatia custom ideala pentru managerierea cursantilor inscrisi si a evidentei cursurilor si materialelor de training specifice unei firme care se ocupa de distribuirea de astfel de servicii. Numarul urias de persoane inscrise la aceste calificari si cursuri a generat nevoia firmelor de specialitate sa apeleze la softuri de gestiune dedicate administrarii cursantilor, materialelor de curs si platilor care urmeaza sa se efectueze.

Avantaje generale:

  1. administrarea organizata a tuturor informatiilor necesare desfasurarii eficiente a activitatii;
  2. centralizarea documentelor si materialelor de curs pe platforma online, lucru care le face accesibile din orice locatie si de pe orice dispozitiv cu acces la internet;
  3. modalitati online de plata si de confirmare a inscrierilor la curs;
  4. interfata intuitiva pentru utilizator printr-un design minimalist si facilitati usor de utilizat;

Specificatii tehnice:

Aplicatia software prezinta o serie de facilitati aplicabile unei arii variate de pe piata de servicii in ciuda faptului ca a fost personalizata in primul rand nevoilor unei companii care are ca domeniu de activitate oferirea de servicii de calificare si atestare cursanti in diferite expertize:

  1. sistem complex de administrare a cursantilor inscrisi la diferite ramuri de specializare si de evidenta a platilor efectuate de acestia;
  2. managerierea solicitarilor pentru inscrierile la cursuri;
  3. suport constant pentru beneficiari fara necesitatea unui operator fizic;
  4. automatizarea sistemului de facturare catre cursantii care beneficiaza de pachete variate de cursuri;

Prezentare Beneficiar:

Fundatia F.P.I.P. , cu sediul in Brasov, reprezinta o firma specializata in certificarea si atestarea profesionala pe diferite ramuri de activitate. Prin punerea la dispozitie a cursurilor necesare acestor atestari, compania ofera oportunitatea viitorilor cursanti sa isi obtina certificarea dorita ce le poate conferi o cariera de succes.

 

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord