T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Aplicatie anunturi, platforma online si aplicatie mobile pentru promovarea anunturilor

Aplicatie WEB si Mobile Administrare, Listare si Promovare Anunturi

  • Aplicatia reprezinta o solutie web si mobile accesibila de promovare a anunturilor de vanzare-cumparare. Aceasta este similara cu platformele de tipul OLX, atat din punct de vedere grafic cat si al panoului de administrare destinat moderatorilor, avand functionalitati clasice de tipul: sistem de conturi, modalitate de plata online, chat interactiv intre utilizatori, listare anunturi pe categorii, etc.
  • Diferitele tipuri de conturi pot fi repartizate in functie de scopul utilizatorului in platforma: prestator, cel care doreste sa isi promoveze anuntul/afacerea/serviciul prin intermediul site-ului sau utilizator clasic, cel care este in cautarea acestor servicii/produse.
  • Dashboard-ul platformei pune la dispozitia administratorilor rapoarte concludente cu privire la performanta anunturilor in functie de categorie, centralizeaza date relevante referitoare la incasari si gestioneaza intr-un mod intuitiv pachetele de plata oferite clientilor.
  • Mai jos puteti vizualiza principalele functionalitati din cadrul website-ului si a aplicatiei de promovare anunturi.

Caracteristici

Setare automata a locatiei

Aplicatia permite detectia locatiei utilizatorilor pe baza de ip sau browser si afisarea rezultatelor in functie de locatia user-ului.

Sistem performant de cautare

Prin intermediul atributelor si filtrelor pot fi efectuate cautari relevante in cadrul categoriilor si anunturilor nelimitate.

Sistem interactiv de chat

Chat-ul din website permite interactiunea dintre utilizatori prin schimbul de mesaje, fisiere sau imagini in timp real.

Design interactiv

Utilizatorii pot accesa sau naviga rapid in categoriile de anunturi, pachetele de plata sau sistemul de conturi intr-un mod intuitiv.

Dashboard cu statistici

Panoul de administrare pune la dispozitie date relevante cu privire la activitatea utilizatorilor, incasari sau statusul platilor.

Modul pachete de promovare

Sistem de administrare al pachetelor de promovare cu drepturi sau limitari in functie de pachetul achizitionat.

Sistem de conturi

Utilizatorii isi pot crea cont in functie de scopul lor in platforma: prestator daca doreste sa isi promoveze serviciile sau user daca doreste sa caute anunturi.

Plata Online

Utilizatorii pot achita pachetele de promovare prin intermediul platformei in cadrul unei pagini securizate a unui procesator de plati online.

Detalii anunt

Pagina dedicata anuntului ofera toate detaliile necesare de care are nevoie utilizatorul: galerie foto, descriere, locatie pe harta, pret etc.

Integrare API Aplicatii

Integrare aplicatie web cu cea mobile pentru preluarea si administrarea in mod centralizat a conturilor, anunturilor si informatiilor.

Publicare Aplicatie

Dupa finalizare aplicatia este publicata si gestionata din contul nostru pe platformele Apple Store si Google Play.

Logare cu Retele Sociale

Aplicatiile permit realizarea contului si logarea prin retele sociale pentru conectarea rapida a userilor (facebook, google+, linkedin)

Avantaje

Pret Avantajos

Solutia este una deja dezvoltata si testata, astfel costurile implicate devin reduse si accesibile.

Functionalitati Bonus

Feature-uri de genul sistem "favorites" in profilul user-ului sau share pe retele sociale sunt oferite Gratuit in cadrul proiectului.

Suport

Pe intreaga desfasurare a proiectului, clientul dispune de suport tehnic pentru utilizarea platformei si a informatiilor extrase.

Aplicatie anunturi, platforma online si aplicatie mobile pentru promovarea anunturilor

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord