T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Cum sa iti muti afacerea in secolul XXI

Cele mai utile si eficiente modalitati de a-ti actualiza afacerea la specificatiile pietei de clienti din secolul 21.

Chiar daca cei mai multi dintre managerii de organizatii, indiferent de domeniul de activitate, au asteptari si isi stabilesc obiective demne de secolul XXI, din pacate pentru randamentul business-ului lor, procedurile si metodologiile dezvoltate in cadrul procesului de munca sunt unele rudimentare si neadaptate noilor specificatii definite de mediul de afaceri contemporan. De la clasica indosariere anevoioasa a evidentei contabile si pana la utilizarea cu precadere a aportului uman in gestionarea activitatii interne, o parte din companiile prezentului refuza sa isi adapteze conceptul si filozofia organizationala realitatii contemporane, pierzand capital enorm in lupta cu ceilalti competitori.

Dezvoltarea a tot mai multe solutii software destinate oricarui tip de afacere a creat ambientul ideal pentru manageri sa isi consolideze pozitia pe piata economica in care isi desfasoara afacerea diferentiindu-se astfel, in mod evident, de organizatiile specifice secolului trecut. Aspectul cel mai relevant de care se leaga aceasta adaptare a liniilor de business la prezent presupune in primul rand utilizarea programelor software personalizate si a celor de tip CRM.

Cea mai practica solutie, care conduce in mod sigur spre atingerea unor obiective organizationale specifice mediului de afaceri actual si cea care eficientizeaza cu succes procesul de management al unei companii este reprezentata de automatizarea completa a tuturor etapelor de antreprenoriat. Acest lucru este posibil doar prin implementarea unui sistem software custom perfect adaptat cerintelor organizatiei in care este aplicat.

In situatia companiilor care isi ancoreaza procedurile si metodologia in trecut si in specificul mediilor de afaceri anterioare, se regasesc si casele de expeditii, organizatii care prin natura activitatii lor si a bazelor de date enorme pe care le gestioneaza sunt dependente de un program software CRM care sa le eficientizeze procesul de munca intern si relationarea cu clientii sau colaboratorii. In acest sens si cu aceste scopuri a fost conceput sistemul de automatizare  Konkret Cargo, destinat exclusiv caselor de expeditii si nevoilor acestui tip de afacere.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord