T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Cum iti imbunatateste afacerea o aplicatie pentru mobil

Cum iti imbunatateste o aplicatie pentru mobil afacerea

Aplicatiile pentru mobil au devenit o prezenta obligatorie in constructia brand-ului unei companii. Avand ca principal scop mentinerea constanta a legaturii dintre serviciile, produsele sau ofertele detinute si clienti, aplicatiile pentru mobil vizeaza un target impresionant de potentiali clienti, constituit din utilizatorii de smartphone. Daca nu iti asiguri prezenta acolo unde este si acest target iti limitezi considerabil oportunitatile.

Cu ceva timp in urma, prezenta afacerii in online era justificata doar printr-un site de prezentare sau un magazin online insa acum acest lucru nu mai este de actualitate. Ceea ce face cu adevarat diferenta este nevoia de a avea o prezenta constanta in telefonul utilizatorului, dispozitivul pe care il are intotdeauna la el.

Ce aduce in plus o aplicatie de mobil unei afaceri ?

Impulsioneaza interesul utilizatorilor in serviciile oferite – Prin actualizarea ofertelor si continutului aplicatiei ii determini pe utilizatori sa o acceseze constant pentru a afla noutatile din cadrul companiei.

Interactivitate – Utilizand diferitele informatii oferite de o aplicatie mobila (date cont, profil, locatie, etc.) poti personaliza ofertele in functie de aceste criterii astfel incat sa ajungi cat mai rapid la finalizarea unei comenzi.

Imbunatateste vizibilitatea brand-ului – Promovarea afacerii capata o noua insemnatate prin aplicatia de mobil, reprezentand cea mai actuala si eficienta metoda de publicitate.

Suport automat in timp real – O aplicatie dedicata furnizarii de informatii tip “how to” iti poate economisi foarte mult timp in activitatea interna a afacerii tale, canalizand acest timp spre noi proiecte sau resurse.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord