T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

WEBMIN, Software de administrare angajati si clienti

Platforma tip CRM & TMS pentru companii de IT, consultanta sau marketing

  • Platforma propune un sistem centralizat de administrare a activitatii angajatilor si de gestionare a clientilor prin module CRM specifice.
  • Modulul "Agile" pentru evidenta proiectelor si a task-urilor este ideal companiilor IT, acolo unde segmentarea si urmarirea evolutiei proiectelor sunt esentiale.
  • Sistemul de pontaj si de introducere a activitatii zilnice permite managerilor sa evalueze constant aportul angajatilor in cadrul companiei si sa le calculeze automat salariile si bonusurile aferente.
  • Lead-urile pot fi urmarite si administrare printr-un modul dedicat departamentului de vanzari. Acest sistem permite gestionarea potentialilor clienti si extragerea de rapoarte relevante pe anumite perioade de timp referitoare la: sursa, valoare, produs, etc.

Caracteristici

Modul Pontaj

Sistemul administreaza activitatea zilnica a angajatilor, numarul de ore lucrate, concediile si implicit salariile aferente calculate automat.

Modul Agile

Prin intermediul soft-ului pot fi gestionate proiectele si task-urile aflate in desfasurare si se trimit notificari cu statusul acestora pe e-mail sau in browser.

Modul Leads

Acest modul ofera informatii relevante cu privire la contactarea potentialilor clienti, istoricul conversatiilor sau rata de succes a persoanei de vanzari.

Sistem de Rapoarte

Software-ul centralizeaza informatiile referitoare la proiecte, angajati sau clienti si le extrage in rapoarte relevante.

Dashboard Interactiv

Angajatii isi pot urmari evolutia lunara in raport cu target-ul de ore si proiecte stabilite impreuna cu managerii.

Modul Clienti Existenti

Pe langa administrarea potentialilor clienti, sistemul permite gestionarea colaborarilor existente din cadrul companiei.

Rapoarte Financiare

Platforma contabilizeaza informatiile referitoare la incasari, profitabilitate, sold nefacturat, sold neincasat si le extrage in rapoarte.

Sistem de Facturare

Prin intermediul acestui modul pot fi emise si administrare toate facturile sau proformele necesare afacerii tale.

Contoar Activitate

Platforma permite masurarea duratei de timp in detaliu pentru fiecare activitate a angajatului, inclusiv pauzele de masa sau intreruperile.

Avantaje

Cost redus

Costul de dezvoltare este unul avantajos avand in vedere ca detinem deja solutia tehnica implementata si testata.

Platforma Custom

Soft-ul poate fi personalizat dupa specificul oricarui business si poate fi dezvoltata in continuare cu orice functionalitate dorita.

Suport si garantie

Beneficiati de suportul nostru pe toata perioada implementarii si dupa finalizarea proiectului.

WEBMIN, Software de administrare angajati si clienti

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord