T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Cloud - Cea mai sigura solutie de stocare a datelor

Cloud-ul reprezinta cea mai sigura si eficienta modalitate de stocare a datelor si fisierelor utile in orice companie. 

Solutiile actuale de stocare a datelor, fisierelor si informatiilor prin intermediul cloud-ului au devenit, pentru orice companie care isi manegeriaza in mod eficient activitatea, modalitatea cea mai utilizata cunoscand o popularitate crescanda in Romania.

Stocarea online a datelor a aparut din nevoia managerilor de a detine control asupra desfasurarii activitatii interne din companie prin accesarea rapida a fisierelor vitale in fluidizarea fluxului de munca de pe orice dispozitiv cu acces la internet si din orice loc s-ar afla avand nevoie doar de un browser sau o aplicatie mobila instalate pe laptop sau smartphone.

Chiar daca Dropbox a capatat in timp o popularitate uriasa in randul acestor solutii de stocare, platforma se evidentiaza in acelasi timp pe langa calitatea si siguranta serviciilor oferite si prin costurile mari de intretinere si de obtinere a capacitatii dorite pentru fisiere mai mari. Astfel, singura solutie eficienta ramane contractarea unor firme de specialitate, care la preturi mult mai mici pot asigura capacitatea de stocare necesara oricaror nevoi.

Cele mai uzuale probleme care pot aparea si pot genera nevoia imediata de stocare a datelor pe un cloud accesat online sunt cele care tin de defectarea HDD-ului fara a mai putea recupera nimic de pe el, lucru care poate creea incoveniente greu de gestionat in organizatie. Un CLOUD are ca principala functionalitate sincronizarea eficienta, automata si rapida a fisierelor pe unul sau mai multe dispozitive, ulterior putand fi accesate prin intermediul unor date securizate de logare in conturile aferente.

In orice companie, un cloud intern si personalizat necesitatilor organizatiei respective centralizeaza in mod util tot fluxul de informatii si fisiere oferind acces imediat membrilor echipei fara a incetini vreo secunda derularea proiectului. Siguranta si securitatea datelor pe care o confera impreuna cu promptitudinea cu care ofera acces la informatii transforma Cloud-ul in cea mai eficienta si utila modalitate de stocare.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord