T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

6 Beneficii ale Aplicatiilor Online

Beneficiile aplicatiilor online sunt multiple si incep sa ii determine pe tot mai multi manageri sa apeleze la serviciile unei companii dedicate acestor servicii.

Dinamica pietei economice din prezent si exigenta tot mai apasatoare a mediului de afaceri, impun companiilor sa isi revizuiasca abordarea in raport cu procedurile interne de desfasurare a activitatii, acestea fiind nevoite sa isi indrepte tot mai mult atentia spre aplicatii software online, menite sa le automatizeze procesul de munca si sa le confere eficienta si adaptabilitatea necesara supravietuirii concurentiale.

In online sau intr-o platforma de tip cloud, gestionarea tuturor bazelor de date si administrarea activitatii interne a unei companii, sunt transformate in procese uzuale ferite de eroarea umana si automatizate pana in cele mai mici detalii. Aceasta prezentare pozitiva a aplicatiilor in Cloud sau in Online este sustinuta de o serie de beneficii aduse de aceste programe software companiilor in care sunt implementate:

 

  1. Confera o perspectiva clara si o imagine de ansamblu benefica asupra afacerii prin contabilizarea tuturor informatiilor necesare in timp real si prin extragerea unor rapoarte relevante pentru conducerea organizatiei, astfel incat managerii sa poata actiona in timp util asupra proceselor deficitare din cadrul companiei.

  2. Ofera posibilitatea gestionarii integrate intr-o maniera unitara a tuturor proceselor din cadrul unei organizatii, precum aprovizionare, vanzare, ofertare, administrarea stocurilor, relatiile cu clientii, facturare etc.

  3. Optimizarea costurilor, printr-un sistem eficient bazat pe algoritmi predefiniti care ii confera managerului toate informatiile de care are nevoie in situatiile decizionale referitoare la aspectul financiar al companiei.

  4. Accesabilitate facila din orice locatie sau de pe orice dispozitiv conectat la internet. Organizatiile prezentului au nevoie de flexibilitate si de rapiditate in accesarea datelor si a informatiilor in mod securizat pe diferite categorii de informatii si pe diferite nivele de acces alocate pe roluri si permisiuni.

  5. Nu necesita un sistem complex de licentiere tip Windows, putand fi utilizate in siguranta de pe orice dispozitiv.

  6. Posibilitatea efectuarii unor back-up-uri automate, la diverse perioade de timp, astfel incat utilizatorul sa aiba siguranta ca datele companiei nu pot fi sterse dintr-o eroare umana sau de sistem fara a putea fi recuperate.

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord