T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

6 aplicatii mobile extrem de utile in administrarea business-ului tau

Afla cum te pot ajuta aceste aplicatii in afacerea pe care o detii

Stim cu totii ca telefoanele devin pe zi ce trece din ce in ce mai performante insa aplicatiile sunt cele ce le transforma cu adevarat in tool-uri indispensabile vietii noastre, atat pe plan profesional cat si personal. Incercati sa va imaginati pentru cateva secunde ce ar insemna comunicarea cu familia sau colegii de munca daca nu ati avea „Whatsapp” si „Facebook” sau cat de dificil ar fi accesul la diferite documente fara „Google Drive”.

Trebuie sa recunoastem ca intre timp au aparut mii de aplicatii pentru Android sau IOS de care probabil inca nu am auzit si care pot reprezenta un plus important in gestionarea aspectelor esentiale din mediul business.

In randurile ce urmeaza, va propunem o lista de aplicatii pentru smartphone care va pot eficientiza considerabil modul prin care va administrati activitatea din jurul afacerii:

1. Google Drive

Google Drive inseamna in primul rand accesibilitate si centralizare a informatiilor. Prin intermediul acestei aplicatii ai toate fisierele si documentele de care ai nevoie intr-un singur loc si le poti accesa oriunde te-ai afla fara efort. De asemenea, poti distribui colegilor diferite documente sau puteti crea proiecte la care sa lucrati impreuna, toate acestea cu un telefon si acces la internet.

2. WhatsApp

Comunicarea eficienta si rapida reprezinta cheia succesului in orice fel de business. Exact acest lucru face aplicatia de tip messenger de la Whatsapp prin care pot fi transmise mesaje, fisiere sau poze cu minim efort. Noul feature de creare a grupurilor reprezinta un avantaj in plus pentru mediul business.

3. Monefy

Aplicatia ideala de management al finantelor. Modul in care ne gestionam cheltuielile poate face diferenta intre un business de succes si unul falimentar. Monefy te ajuta sa administrezi si sa optimizezi cheltuielile, iti arata cum sa faci economii si sa investesti eficient in diferite resurse ale companiei.

4. Sunrise Calendar

Pana acum am discutat despre centralizarea informatiilor, comunicarea eficienta si administrarea cheltuielor, insa aplicatia fara de care un antreprenor nu ar putea sa se descurce cu succes in acest mediu este Sunrise Calendar, ideala pentru gestionarea activitatii pe zile, saptamani sau luni. Intalniri, task-uri, evenimente importante, toate pot fi gestionate direct din aplicatie.

5. Analytics

Analytics furnizeaza date esentiale cu privire la evolutia afacerii tale in mediul online. Iti afiseaza informatii legate de traficul de pe website, conversii, lead-uri, performanta campaniilor in desfasurare, bugetul alocat si nu in ultimul rand incasarile generate in urma promovarii brand-ului tau.

6.  Wordpress

Daca detii un website dezvoltat pe platforma Wordpress, aplicatia te ajuta sa administrezi continutul sau sa postezi articole relevante in blog direct de pe telefon. Astfel, publicul tau are parte de update-uri constante si informatii actualizate in fiecare moment.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord